Инструкции за употреба Reduslim

Характеристики на приложението на Reduslim

Капсулите Reduslim, закупени в България, осигуряват бързо отслабване, при спазване на всички препоръки, дадени от производителя в анотацията. Той посочва как да използвате продукта, в каква доза и за каква продължителност. Всеки, който иска да отслабне, трябва да приема капсули съгласно основната схема:

  Как да използвате Reduslim капсули
 1. Еднократна доза - 1 капсула.
 2. Лекарството се приема ежедневно в продължение на 4 седмици.
 3. Приемът трябва да бъде след 20 минути. преди хранене.
 4. Вземете капсулите с много вода.
 5. След като завършите курса, направете двуседмична почивка. Ако все още имате проблеми с теглото, можете да повторите програмата.

Компонентите на лекарството са ефективни през деня, така че дозата, посочена в анотацията, не трябва да се надвишава. През деня трябва да наблюдавате процеса на хидратация в тялото, като пиете поне 1, 5 литра чиста вода. След отваряне опаковката трябва да се съхранява в хладилник, тъй като в капсулите присъстват естествени съставки.

Показания

Reduslim може да се приема от жени и мъже от всички възрастови групи (на възраст от 18 години). Използването на капсули е препоръчително при проблеми с теглото, провокирани от външни и вътрешни фактори:

 • наследствено предразположение към затлъстяване;
 • бременност, кърмене;
 • стрес, депресия;
 • заболявания, наранявания, рехабилитация, лечение;
 • неправилна диета, лоши навици;
 • пасивен начин на живот;
 • свързани с възрастта промени в тялото.

Противопоказания

Капсулите нямат сериозни противопоказания. Производителят в инструкциите предупреждава само тези, които имат индивидуална непоносимост към растителните съставки. Преди да започнат курса, те трябва да се консултират с лекар, за да минимизират рисковете от нежелани алергични реакции.