Отзиви за Reduslim

 • Даниела
  Дълги години тя мечтаеше да отслабне, но нищо не помогна. Случайно видях Reduslim в интернет и го поръчах, тъй като имаше промоция и цената беше почти наполовина. Завърших пълния курс и не можах да повярвам на очите си - минус 10 кг.
  Reduslim
 • Иванка
  Съпругът ми ми купи reduslim, тъй като е недоволен, че се възстанових много след сватбата. Той постави строго условие, ако не отслабна, ще подаде молба за развод. Благодарение на капсулите успях да спася семейството си и да се върна към предишните им форми.
  Reduslim
 • Иванка
  След раждането в продължение на две години не можех да се подредя, опитах се да се огранича в храненето, да се занимавам със спорт, но се отказах от всичко. Сега дъщеря ми ходи на детска градина и реших бързо да върна формулярите си до лятото. По съвет на приятел приемам reduslim, забелязах първия резултат няколко дни след началото на курса.
  Reduslim
 • Стефан
  Затлъстявам от детството. Веднага бях просто закръглено момче, но с възрастта проблемът започна да се задълбочава. Лекарят ме посъветва да взема курс за отслабване със Reduslim, тъй като не мога да спортувам и диета. Успяхме да постигнем добри резултати, сега предстоят още няколко курса.
  Reduslim
 • Христо
  Опитах се да отслабна с капсули Reduslim. Отслабнах бързо, почти както производителят посочва в инструкциите. Нямаше странични ефекти, напротив, здравословното състояние се подобри, появи се енергичност и енергия. Резултатът се запазва в продължение на 4 месеца, докато аз не се ограничавам особено в храненето и не посещавам редовно фитнеса.
  Reduslim
Потребителска оценка Reduslim
4.4
26